martes, 17 de septiembre de 2013

Rvbicon en el Museo de Historia de L'Hospitalet: 1714, El Cas dels Catalans
Vols saber perquè Gibraltar avui dia no es espanyol?
Sabies que la Guerra de Successió Espanyola es podria considerar la Primera Guerra Mundial?
Quin esdeveniment va posar fi a aquesta guerra global?
I si aquest esdeveniment s’hagués inciat a L’Hospitalet amb la signatura d’un Conveni?
Vine a jugar al Museu d’Història de L’Hospitalet al joc de taula 1714: El Cas dels Catalans.


Hauràs de negociar amb els teus aliats per aconseguir les concessions que formen part del teu pla ocult, sense perdre de vista la ofensiva Borbònica a la teva zona. El Rei Sol i el seu nét, Felip V, estan negociant la fi de la guerra tot repartint concessions per l’Imperi Espanyol i les Colònies Franceses d’América a canvi d’un tractat de pau. Vols continuar la guerra o ja estàs content amb el que t’han donat? Ja tens prou recursos per lluitar? La població del teu país ja està d’acord en allargar tant la guerra? El teu rei t’ha demanat conquerir Milà, ja hi seràs a temps abans no caigui la capital dels catalans?Una partida dura dues hores i porta a 5 jugadors per tota la Guerra de Successió arreu d’Europa on tindran la possibilitat de canviar els termes del Tractat d’Utrecht. Gibraltar passarà a ser de Portugal aquest cop? Es parlarà en holandès a Sicilia a partir d’ara? Resistirà la ciutat de Barcelona?A Rvbicon des del seu naixement, sempre hem cregut que a més d’intentar convertir-nos en un club de referència al món dels wargames al nostre país, també hem treballat per difondre i transmetre a la nostra societat, els valors culturals, pedagògics i educatius de la història. És per això, que per a la nostra Associació és un motiu de satisfacció i un privilegi poder formar part de l’organització d’un esdeveniment que potencia gran part dels valors que Rvbicon representa.

En col·laboració amb l’Ajuntament i el Museu de la Ciutat de L’Hospitalet de Llobregat, realitzarem el dia 29 de setembre de 11h a 14h en l’Espai L’Harmonia diverses partides simultànies del joc “1714, el cas dels catalans”. Aquest joc ha sigut completament dissenyat i desenvolupat per membres de Rvbicon: Ivan Prat és el creador i dissenyador del joc, Isabel Fernández dissenyadora de tots els aspectes visuals del projecte i Jordi Prieto encarregat del desenvolupament del mateix.


L’activitat és gratuïta i està oberta a la participació de qualsevol persona que vulgui compartir una estoneta entretinguda amb el nostre equip de monitors, els quals estaran encantats de donar a conèixer tots els secrets d’aquest magnífic joc.¿Quieres saber por qué Gibraltar hoy en día no es español?
¿Sabias que la Guerra de Sucesión Española se podría considerar la Primera Guerra Mundial?

¿Qué hecho histórico puso final a este conflicto global?
¿Y si este hecho histórico se hubiera iniciado en L’Hospitalet con la firma de un Convenio?

Ven a jugar al Museo de Historia de L’Hospitalet al juego de mesa “1714:El Caso de los catalanes”

Deberás de negociar con tus aliados para conseguir las concesiones que forman parte de tu plan oculto, sin perder de vista la ofensiva Borbónica en tu sector. E Rey Sol, y su nieto Felipe V, están negociando el fin de la guerra, repartiendo concesiones de el Imperio Español, y las Colonias Francesas de América a cambio de un tratado de paz.
¿Quieres continuar la guerra o ya estas satisfecho con lo que te han dado?
¿Tienes suficientes recursos para luchar? ¿La población de tu país esta de cuerdo en alargar tanto la guerra? ¿Tú rey te ha pedido conquistar Milán, estarás ha tiempo antes de que caiga la capital de los catalanes?
Una partida dura dos horas, y conduce a cinco jugadores a través de La Guerra de Sucesión por toda Europa, donde tendrán la posibilidad de cambiar los términos del Tratado de Utrecht. ¿Gibraltar pasara a manos de Portugal en esta ocasión? ¿Se hablará el holandés en Sicilia desde ahora? ¿Resistirá la ciudad de Barcelona?En Rvbicon desde su nacimiento siempre hemos creído que además de intentar convertirnos en un club de referencia en el mundo de los wargames en nuestro país, también hemos trabajado para difundir y transmitir a nuestra sociedad, los valores culturales, pedagógicos y educativos de la historia. Es por ello, que para nuestra Asociación es un motivo de satisfacción y un privilegio, poder formar parte de la organización de un evento que potencia gran parte de los valores que Rvbicon representa.

En colaboración con el Ayuntamiento y el Museo de La Ciutat de L’Hospitalet de Llobregat, realizaremos el día 29 de septiembre de 11h a 14h en el Espai L’Harmonia, varias partidas simultáneas del juego “1714, el cas del catalans”.

Este juego ha sido completamente diseñado y desarrollado por miembros de Rvbicon: Ivan Prat es creador y diseñador del juego, Isabel Fernández es la diseñadora de todos los aspectos visuales del proyecto y Jordi Prieto es el encargado del desarrollo del mismo.

La actividad es gratuita y esta abierta a la participación de cualquier persona que desee compartir un rato entretenido con nuestro equipo de monitores, que estarán encantados de mostrar los entresijos de este magnífico juego.

1 comentarios:

juan fernandez martin dijo...

hola me presento soy juan el gerente del portal de hospitaletdellobregat.portaldetuciudad.com
felicito desde aqui a los creadores del juego esperamos tenga mucho exito
desde aqui nos ponemos adisposicion vuestra para promoverlo para que todo el mundo lo conozca
un saludo
j.j

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...