miércoles, 19 de abril de 2017

Saludos

Recientemente los socios de Rvbicon sacaron a la mesa uno de esos juegos que, como licenciado en Historia especializado en la Edad Moderna, me muero por jugar. Nada menos que el "Here I Stand".

https://boardgamegeek.com/boardgame/17392/here-i-stand

Nuevamente es Albert  quien nos relata los hitos más interesantes de esa partida.
Vam començar la partida a les 10'15 i vam acabar a les 20'30.


Vam jugar 5 torns molt intensos, el protestant i el Papa es van donar molt fort, un debatent protestant va morir a la foguera.


El Turc i l'Habsburg també van tenir llites intenses tant al mediterrani com a Viena que va arribar a caure.

L'Habsburg també va circumnavegar la terra i va obtenir molts punts d'Amèrica així com també l'Anglès que no va tenir gaire sort amb les seves esposes (Henry VIII).

El Francés va fer algun Chateau i sobretot li va complicar la vida al Papa i a l'Habsburg en la seva lluita per Florencia i Génova. A més li va deixar flotes al Turc per tal de controlar la Mediterrània i poder fer pirateria.


Vam deixar la partida inacabada perquè ja era molt tard, en aquell moment el protestant anava en primera posició seguit de l'Habsburg i el turc.

Esto es todo lo que dio de sí este magnífico juego que espero poder catar en la próxima oportunidad.

Desde este blog no dejaremos de informaros de las nuevas sesiones de juego que vivamos en el club. Mientras tanto, nos vemos al otro lado del Rvbicón.


Johnny Palillo

0 comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...