jueves, 22 de junio de 2017

SEKIGAHARA Y THUNDER ALLEY




SEKIGAHARA (Matí)



La batalla de Sekigahara, l'any 1600, és un joc per a 2 jugadors que permet tornar a lluitar aquesta guerra com Ishida Mitsunari, defensor d'un fill hereu, o Tokugawa Ieyasu, el daimyo (senyor feudal) més poderós de Japó  que va unificar aquesta nació durant més de 250 anys.

La campanya va durar només set setmanes, (3h de joc aproximadament) durant la qual cada bàndol va improvisar un exèrcit i una estratègia per tal d'aconseguir la victòria.

Cada dirigent va tenir dubtes profunds sobre la lleialtat de les seves unitats, alguns fins i tot van canviar de bàndol enmig de la batalla.



Places: 2
Lliures: cap ( Tot i que qualsevol persona que vulgui aprendre a jugar serà benvinguda i jugarà)


THUNDER ALLEY (Tarda)



Thunder Alley es un joc de 2 fins a 7 jugadors que simula les curses de la Nascar d'Estats Units.

Cada jugador controla un equip amb més o menys cotxes en funció del nombre de jugadors que juguen, l'objectiu és aconseguir més punts que els altres amb els teus cotxes, és a dir, no es tracta només de guanyar la cursa.

És un card-driven (s'utilitzen cartes) amb una mecànica molt senzilla d'aprendre, s'explica en 15 minuts, i molt emocionant ja que pel sistema de joc els teus cotxes poden ser moguts pels altres jugadors cosa que fa que hagis d'estar atent tota l'estona i que hagis de canviar la teva tàctica a cada moment.



Places: 7
Lliures: 6

Us hi esperem.


0 comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...