domingo, 5 de mayo de 2019

Jornada RVBICON 6 de julio de 2019. HERE I STAND


 Jornada RVBICON 2019. HERE I STAND

 






Dissenyador: Ed Beach
Publicat per: GMT Games
Les guerres de la Reforma 1517-1555 són el primer joc de més de 25 anys per cobrir els conflictes polítics i religiosos de la primera Europa del segle XVI. Pocs es donen compte que les grans gestes de Martín Luther, Jean Calví, Ignasi Loiola, Enrique VIII, Carles V, Francesc I, Solimà el Magnífic, Ferran Magallanes, Hernando Cortés i Nicolau Copèrnic van caure en aquest estret període de 40 anys de la història. Aquest joc cobreix tota l’acció del període mitjançant un sistema de jocs únic basat en cartes que modela els conflictes polítics i religiosos del període en un únic mapa punt a punt.

Hi ha sis poders principals en el joc, cadascun amb un camí únic cap a la victòria.
Here I Stand va haver de ser reeditat el 2017, però amb el 31 d’octubre del 2017 el 500 aniversari de la publicació de Martin Luther de les seves 95 tesis, Ed Beach i el seu equip de Here I Stand, els entusiastes han reunit una sèrie de millores a l’original. un joc que converteix aquesta reimpressió en un tractament deluxe del 500 aniversari.

Les millores del 500è aniversari inclouen:
S'han afegit 6 cartes noves a la coberta, incloent Thomas More, Thomas Cromwell, Rough Wooing i Imperial Coronation.
Revisions a més de 15 cartes existents, incloent Copernicus, Master of Italy i Machiavelli, que permeten un joc més emocionant i possibilitats addicionals per a ofertes diplomàtiques.
Una nova taula de construcció del Castell es fa servir ara per resoldre les funcions de la carta de patró de les Arts de França.
S'incorporen diverses actualitzacions de regles de Virgin Queen a Here I Stand, que afecten la menor activació de poder, la pirateria, el comerç d'espècies i les guerres estrangeres.

TRADUCCIÓ DE LA DESCRIPCIÓ DE LA WEB

Para disfrutar de este juego sólo tenéis que venir a Rvbicón el sábado 6 de julio.


 Inscribíos enviando un mail a rubicon.lh@gmail.com

0 comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...